عید نوروز یکی از باشکوه ترین اعیاد میان مردم سرزمین ایران است، بیشتر خانم های عزیز، در کنار خانه تکانی به دنبال آگاهی یافتن از انواع روش های تهیه شیرینی های لذیذ هستند. یکی از پرطرفدارترین شیرینی، شیرینی خوشمزه زعفرانی است، که در این مقاله سعی داریم به طرز تهیه
گیاه زعفران با نام علمی (Crocus sativus Linnaeus) از خانواده ( Iridaceae) )زنبقیان) است و کاربردهای فراوانی در دنیا دارد. علاوه بر کاربرد آن به عنوان رنگ و اسانس، دارای خواص و کاربردهای دارویی و درمانی زیادی می باشد زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به ارتفاع ۱۰ تا ۳۰
دمنوش زعفرانی علاوه بر این که طعم بسیار خوبی که دارد ، خواص فوق العاده ی آن موجب محبوبیتش در سراسر جهان شده است. در این مقاله می خواهیم ابتدا به بیان دلیل پر طرفدار بودن این دمنوش بپردازیم. چرا دمنوش زعفرانی پر طرفدار است؟ با توجه به این که امروزه
شاید شما هم با شنیدن این اسم دچار تعجب و شگفتی شوید اما جالب است بدانید پنیرک هم نام یک دمنوش است. حال می خواهیم این دمنوش را معرفی کنیم: پنیرک نام گیاهی ست که حاوی موسیلاژ می باشد این گیاه پایا است و ساقه ای منشعب دارد. گل های
جالب است بدانید این گیاه با نامهای گوناگونی چون زیرفون ریز برگ( زیرفون زمستانی)یا زیر فون کوهی پهن برگ (زیرفون تابستانی) شناخته می شود ؛ اما این تنوع ، در فواید و اهمیت آنها تاثیر آنچنانی ندارد . شهد آن برای تغذیه زنبور عسل و خواص درمانی مهم برای انسان
آشنایی با هل هل میوه ای بسیار کوچک از تیره زنجبیلیان است که پوستی تیره و عطری بسیار خوشبو دارد. مهم ترین انواه هل عبارتند از هل سیاه ، هل سبز و هل سفید که هل سبز نسبت به انواع دیگر هل ها از عطر و رایحه تندتری برخوردار است.