لذت پخت شیرینی زعفرانی را با هم تجربه کنیم

عید نوروز یکی از باشکوه ترین اعیاد میان مردم سرزمین ایران است، بیشتر خانم های عزیز، در کنار خانه تکانی به دنبال آگاهی یافتن از انواع روش های تهیه شیرینی های لذیذ هستند. یکی از پرطرفدارترین شیرینی، شیرینی خوشمزه زعفرانی است، که در این مقاله سعی داریم به طرز تهیه آن بپردازیم.

تهیه شیرینی زعفرانی :

شیرینی های خانگی بسیار لذیذ و پرطرفدار هستند،  اگرچه گاهی تهیه و درست کردن آن ها زیاد است اما طعم بی نظیری که دارند به این دردسرها می ارزند، اما توجه داشته باشین شیرینی زعفرانی یکی از شیرینی هایی ست  که علاوه بر طعم فوق العاده ای که دارد بسیار آسان درست می‌شود و مطمئنا با یک بار درست کردنش جزو انتخاب های همیشگی شما قرار خواهد گرفت. البته به یاد داشته باشید که آسان بودن روش پخت شیرینی زعفرانی به این معنا نیست که نیاز به دانستن طرز تهیه آن نیست بلکه می‌توانید با مطالعه روش پخت این شیرینی آسان تر آن را تهیه کنید . توجه داشته باشید به طور حتم با نزدیک شدن به عید نوروز بسیاری از خانم ها در تلاش برای تهیه شیرینی برای سفره هفت سین شان هستند.

مواد لازم برای پخت شیرینی زعفرانی :

۱- کره نصف پیمانه

۲- قند سه چهارم پیمانه

۳- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

۴- تخم مرغ یک عدد

۵- زعفران سابیده شده و حل شده توی آب نصف قاشق سوپخوری

۶- آرد دو پیمانه

۷- بکینگ پودر یک قاشق چایخوری

 ۸- مارمالاد به مقدار لازم

روش دم کردن زعفران برای تهیه شیرینی :

همانطور که گفتیم برای تهیه شیرینی زعفرانی لازم است، زعفران دم کرده هم داشته باشیم، زعفران دم کرده از مهم ترین مواد مورد نیاز برای  تهیه و پخت این شیرینی ست،  دقت داشته باشید که برای پخت شیرینی زعفرانی، لازم است که زعفران سابیده شده را دم کنید و بعد به مواد اضافه کنید. برای دم کردن درست زعفران، لازم است که زعفران سابیده شده را داخل یک قوری کوچک ریخته و مقداری آب جوش روی آن بریزید. سپس قوری را روی حرارت بسیار ملایم سماور گذاشته و چند دقیقه ای مهلت بدید که قشنگ زعفران رنگ دهد و بعد به آسانی از این زعفران دم کرده در تهیه شیرینی زعفرانی برای عید استفاده کنید.

روش پخت شیرینی زعفرانی عید :

پس از اینکه مواد لازم  برای تهیه شیرینی زعفرانی را تهیه کردید باید به دنبال روش پخت شیرینی زعفرانی باشید.  در مرحله ی اول کره را با پودر قند و وانیل در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد شما کاملا لطیف و یک دست شود. بعد از آن یک عدد تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و مجددا مواد را هم بزنید تا مایع کاملاً یکدست شود. اکنون در این مرحله باید زعفران را که از قبل دم کرده اید را به خمیر اضافه کنید و کمی هم بزنید تا زعفران آب کرده کاملا به خورد خمیر رود. در مرحله بعد آرد و بکینگ پودرو که قبلا در ظرفی جداگانه الک کرده اید را کم کم به مواد اضافه کرده و مواد رو با یک قاشق یا لیسک هم زنید تا زمانی که مواد کاملاً یکدست و لطیف شود. در این مرحله دقت داشته باشید که به هیچ عنوان خمیر نباید به دست بچسبد که در صورت چسبیدن خمیر به دست لازم است یک مقدار دیگر آرد به مواد اضافه شود و تا زمانی که خمیر به دست نچسبد این کار را ادامه دهید.  اکنون از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک بر می‌دارید و به صورت گرد فرم می‌دید و بالای آن را با انگشت گود کنید و با یک فاصله مناسب درون سینی فر قرار دهید. دقت کنید که به دلیل اینکه شیرینی ها در حین پخت پف می‌کند نباید آن ها را کنار هم قرار دهیم زیرا  ممکن است به هم بچسبد.  شیرینی به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار گیرد تا کاملا مغز پخت شود. بعد از اینکه شیرینی پخته و کاملا سرد شد

می‌توانید بنا به سلیقه خودتان از مارمالاد با طعم های مختلف برای تزیین و خوشمزه تر شدن آن استفاده کنید.

نکات طلایی در روش پخت شیرینی زعفرانی :

اگر دوست دارید که شیرینی تهیه شده شما کاملا لطیف و خوشمزه باشد حتما دقت کنید قبل از اینکه چیزی را داخل سینی فر بگذارید، لازم است سینی به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم شود تا شیرینی هنگام خارج شدن به سینی نچسبد ، علاوه براین توجه کنید که وقتی شیرینی های زعفرانی پخته شد، سینی رو از فر خارج کرده و بگذارید تا چند دقیقه به همان حالت بماند تا کاملا سرد شود و بعد آن را از توی سینی فر بردارید و درون ظرف مناسب بچینید.

گروه نوین شاهیک قائنات
فروردین 24, 1401
برچسب ها :